• Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvinna i Politiken – vårkonferens

Partidistriktet tillsammans med S-kvinnor och ABF inbjuder nu till ännu en konferens för kvinnor med förtroendeuppdrag i kommun, region och riksdag. Konferensen äger rum lördag 19 maj på Backagårdens Kurs- och konferenscenter utanför Höör och är en del i satsningen Kvinna i politiken som inleddes hösten 2014.

Konferensen startar kl 10.00 och avslutas ca 15.00. Fika serveras från kl 09.30.

Temat för konferensen är En jämställd valrörelse. Som deltagare kommer du under helgen att få möjlighet att öka dina kunskaper om kvinnors betydelse både som väljare och som kandidater till
förtroendeuppdrag. Finns det skillnader inom väljarkåren? Och hur bemöter vi dem? Hur skapar vi en jämställd valrörelse?

Anmälan görs till arbetarekommunens studieorganisatör som registrerar anmälan senast den 27 april via länken:

OBS! Antalet platser är begränsat. Partidistriktet står för konferenskostnaden. Resekostnader eller förlorad arbetsförtjänst utgår ej.

Hör gärna av dig till Petra Bergquist, petra.bergquist@socialdemokraterna.se / 040-660 73 09,
om du har frågor.

Med Vänliga Hälsningar